- Menedżer restauracji
Szukamy osoby o wysokiej kulturze osobistej, mającej doświadczenie na stanowisku kierowniczym. Liczy się dla nas między innymi umiejętność zarządzania zespołem, utrzymywanie i kontrola wysokiej jakości obsługi, sumienność oraz odpowiedzialność.
- Kucharz / Zastępca Szefa Kuchni:
Dobra znajomość kuchni polskiej i co najmniej roczne doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku, to dla nas podstawa! Ważna jest też dla nas kreatywność i otwarty umysł.
- Kelner:
Ważne, byś lubił pracę z ludźmi, był uprzejmy, pogodny i uśmiechnięty. Do Twoich obowiązków należałaby obsługa Gościa, przygotowanie sali do obsługi, wynoszenie dań, i tym podobne. Doświadczenie mile widziane, choć niekonieczne. Jeśli trzeba, wszystkiego Cię nauczymy.
- Pomoc kelnera:
Wymagamy chęci do pracy i dyspozycyjności w weekendy. Nie oczekujemy doświadczenia, do wykonywania są proste czynności, takie jak: wynoszenie dań, sprzątanie stolików, polerowanie sztućców, i tym podobne.