Z KURY I Z KACZKI / POULTRY AND DUCK DISHES

   
1. Chrupiące polędwiczki z kurczaka z sosem czosnkowym 12 zł
  Crispy chicken tenderloins with garlic sauce  
2. Filet z kurczaka panierowany 13 zł
  Chicken fillet breaded  
3. Filet z kurczaka panierowany z sosem kurkowym 16,50 zł
  Chicken fillet with chanterelle mushroom sauce  
4. Polędwiczki z kurczaka z sosem borowikowym 17 zł
  Chicken tenderloins in boletus sauce  
5. Grillowana pierś z kurczaka w ziołach z cacykami 16,50 zł
  Grilled herb-marinated chicken breast with tzatziki sauce  
6. Pieczona kaczka z jabłkami i żurawiną 36 zł
  Roasted duck with apples and cranberry  

Akceptujemy

karty platnicze poziom
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Zapraszamy

poniedziałek - piątek 7.00 - 23.00

sobota 7.00 - 1.00

niedziela 9.00 - 23.00

Kontakt

Jakubowa Izba

tel. +48 81 865 19 19, kom. +48 507 181 570

e-mail:  info@jakubowaizba.pl